Då har vi gjort första skolveckan och alla vi som arbetar på skolan känner att vi fått en fin start med eleverna.

Denna vecka har vi arbetat med värdegrund både klassvis och alla tillsammans. Vi har pratat lite om förväntningar som de har på detta läsår samt berättat våra.
I tisdags hade vi en gemensam förmiddag då vi spelade brännboll och hade fri lek. Efter lunch var de klassvis och förberedde klassrummet för denna termin.
På torsdagen var vi på Strandvallen hela dagen. Barnen promenerade ända dit, super duktiga! Barnen blev indelade i små grupper och längs vägen dit ner stannade vi några gånger och svarade på några frågor som de lärt sig föregående termin samt på förskolan. På strandvallen hade vi femkamp och barnen kämpade på bra i respektive lag. Sedan avslutade vi dagen med en gemensam brännbollsmatch och fri lek. Vi hade strålande sol hela tiden.

Nästa vecka
Alla klassen (F-3) har uteidrott på måndagen. Ta med ombyte efter väder och duschsaker för detta. Vid väldigt dåligt väder blir vi inne.

Ni som ej har lämnat in info lappen om eleven med viktiga nummer, gör det snarast!

Onsdagen den 26/8 kl:8.30 kommer fotografen Mats Holm och vi knäpper skolfoto.
Kom ihåg att lämna in fotoblanketten till respektive lärare senast måndag!!!

Ni föräldrar har fått hem en inbjudan om föräldramöte som äger rum onsdagen 26/8 kl:18
Där kommer ni att få information från styrelsen, skolan och fritids om denna termin/läsår.
Vi hoppas att så många som möjligt kan komma.

OBS!!! Luskamma ert barn snarast. Huvudlöss har funnits hos elev.