I tisdags hade vi alla en gemensam dag under förmiddagen. Vi arbetade med skolan då det var "Skolans dag" den dagen. Barnen berättade, diskuterade, klippte och ritade. Deras gemensamma resultat av förmiddagen kan ni på måndag se i korridoren om ni inte har möjlighet att se vår sida på Facebook. Där är bilder av mästerverket utlagt. Vi hade en väldigt trevligdag tillsammans!

Förskoleklassen, nästa vecka ska de ha en utedag. Ta med en enklare fika (ej sötsaker). Mer info står i barnens kontaktbok.

Klass 1, Ingegerd testade att ha läxa i veckans ord men det fungerade tyvärr inte så bra. Så vi avvaktar någon vecka innan vi testar igen.

Klass 2-3, har läxa i veckans ord tills på tisdag. Veckans ord har de varje vecka tisdag till tisdag. Läs- och matteläxa kommer lite senare. Vi tar en sak i taget och får rutin på det första innan vi lägger på något annat.

Måndag 14 september är det INTE någon idrott. Vi ska då ut och se Söderhamn. Så barnen behöver den dagen ha på sig lämpliga kläder för vädret, bra skor att gå i och busskort. Vi är tillbaka till skolan till kl:12

OBS! OBS! OBS!

Vi har fortfarande inte blivit av med lössen på skolan. Därför ber vi er föräldrar att nu i en veckas tid kollar ni igenom håret på erat barn varje dag. Det finns även ett medel på apoteket som de rekommenderar att man använder i förebyggande syfte, Linicin. Finner ni löss i ert barn huvud vill vi personal på skolan bli informerad så att vi vet om det fortfarande cirkulerar eller har "dött ut".