Den här veckan var en kortvecka med endast 3 dagar. Men vi har jobbat på flitigt ändå. Förskoleklassen har börjat med att arbeta lite om hösten så i torsdags var de ute i skogen och letade hösttecken. De fann några och tog med sig de till skolan där de skapade en fin "höstgren", bild finns på Facebook. På bilden har alla klasser börjat med att göra egna bokmärken som de ska använda i sina bankböcker.

Majbritt har en önskan om att alla elever tar med sig 1-2 glasburkar till skolan nästa vecka. De ska skapa något av dem på bilden.

Vi är ännu inte av med dessa löss. Så till veckan får barnen hem en lapp om hur vi ALLA ska hjälpas åt tillsammans att bli av med dem.

Läxa åk 2-3, multiplikationstabellen 1 och 2 tills på fredag samt veckans ord till på tisdag.