I onsdags hade vi brandövning på skolan. Alla var duktiga på att inte skapa panik och kom ut snabbt. Men det vi fick påminna om var vikten av att inte bara slänga av sig skorna och kläderna överallt om det skulle ske igen. Lättare att både hitta och sätta på sig om de står och hänger fint på deras plats. Vi pratade om det egna ansvaret. Innan vi hade övningen hade vi en informationstimme där vi pratade om brand och såg en kort film om hur man ska agera vid olika tillfällen där brand av olika slag är involverad. Vi kommer att ha en till övning inom kort.

Nu har Majbritt och Michaela planerat klart lucia tillsammans med barnen så låtarna har de denna vecka börjat öva lite på under musiklektionen. Efter höstlovet kommer de att få hem alla låtarna och få i läxa att öva 1-3 låtar åt gången så att de sitter tills vi har föreställningen. Mer info kommer senare.

Eleverna har denna vecka på fritids kokat lingonsylt och gjort lingondricka av lingonen vi plockade förra veckan. Vi fick ihop bra med både sylt och dricka. Nu ska vi förvara det tills vi har öppet hus söndag den 15:e november kl. 12-15. Under öppet hus kommer vi att ha ett bord med lite försäljning.

Nästa vecka är sista veckan innan vi går på ett efterlängtat höstlov.
Fritids kommer att göra ett fint avslut innan lovet med ett disco för barnen på vår skola. Mer info om detta kommer fritids att dela ut till veckan.

Nu på måndag har förskoleklassen och klass 2-3 inneidrott. Glöm inte ombyte och duschsaker. 1:an åker på bad på tisdag. Kom ihåg busskort!

2-3:an har svenskaläxa tills på onsdag och matteläxa tills på torsdag. Tyvärr har det slarvas lite med dem nu någon vecka. Så vi har pratat om det i klassen och hoppas på en uppryckning till nästa vecka. Har man som förälder funderingar på läxan är ni välkomna att kontakta Ingegerd.

Hemsidan har också gåtts igenom och det är nu lite större text så att det fungerar bra att läsa även på mobiltelefoner och kontaktinfo till styrelsen har lagts till på personalsidan.