Då har första veckan efter lovet gått och vi är i full gång igen i alla ämnena. Barnen smygstartade lite med lucia innan höstlovet men denna vecka kom de igång på riktigt. Majbritt har sent hem texter på låtarna som de ska öva på, ta tillbaka dem igen på onsdag.

Vecka 46 kommer att se lite annorlunda ut jämfört med vanligt.
Måndag: Förskoleklass och 2-3:an har inne idrott. Kom ihåg ombyte och duschsaker.
Tisdag: 1:an ska iväg på badet för sista gången. Glöm inte badkläder, handduk och busskort!
Onsdag: "Berätta om ditt yrke" Vi kommer att få besök av människor som berättar om just deras yrke. Barnen kommer här att få en inblick i hur det är att arbeta med just detta yrke samt möjlighet att ställa frågor. Denna gång kommer en präst, polis, sjuksköterska och eventuellt en brandman.
Torsdag: "Nationella läsdagen" Denna dag fokuserar vi på böcker och läsning. Det kommer att bli pyssel, läsning och bokprat med Petra från bibliotekarie från stadsbiblioteket.
Fredag: Vanlig arbetsdag samt förbereda inför söndag.

På söndag 15 november är ni välkomna på Öppet hus på skolan mellan klockan 12-15.
Det kommer att bli fikaförsäljning, loppis, försäljning av barnens egna lingonsylt och lingondricka, godis regn och möjlighet att se lite av vad barnen har gjort denna termin.
Varmt välkomna!!!