Vi vill börja med att tacka alla som kom på öppet hus, roligt att det fanns ett sånt intresse. Det blev en lyckad dag på många olika vis.

Denna vecka kom äntligen snön, inte mycket men tillräckligt för barnen att skapa de första snöfigurerna. Nu hoppas vi på mer snö till veckan så att vi snart kan ha pulk race i backen.

Barnen övar flitigt på lucia sångerna med Majbritt. Den här veckan hade de en gemensam övning som de bestämde att de kommer att fortsätta med fram över så att de sjunger ihop sig till den stora dagen. De har fått hem texter, hjälp dem att öva in dem.

På måndag har klass F-1 idrott. Kom ihåg ombyte och duschsaker.
På tisdag åker klass 2-3 och simmar. Kom ihåg ombyte, duschsaker och busskort.

Studiedagarna under vårterminen är nu 100% fastställd. De är 19 februari och 4 mars. Den sista studiedagen har vi valt att lägga intill sommarlovet så barnen får ett tidigare sommarlov.
Under studiedagen 4 mars kommer även fritids att vara stängt. Vi ska tillsammans ha en gemensam dag med temat "Ledarskap" med föreläsning och arbetsuppgifter.