Vad veckorna springer iväg. Tyckte vi nyss började skolan efter sommarlovet och nu står jullovet i glänt och knackar på. Synd bara att vi ännu inte har fått någon snö.

Den här veckan har barnen övat flitigt på luciasångerna. I torsdags kom Eva och övade med dem och barnen var väldigt duktiga och nöjda efteråt. Så i musiken har de läxa, ALLA sångerna! Engelska låten har de övat och gått igenom på engelska lektionen.

På torsdag 10/12 ska vi fira Nobel dagen på skolan, inbjudan kommer till veckan. Barnen har i och med detta pratat lite om Nobel dagen: middagen, vilka som blir bjudna, Alfred Nobel m,m

Klass 1 har i so:n har de pratat och arbetat kring ämnet "Familj". Hur en familj ser ut, att den är olika formad, vilka som ingår i familjen m,m Klass 2-3 har skrivit berättelser om bronsåldern.

Lucia lapparna skulle in i onsdags, saknar fortfarande några!!!!

Nästa vecka
Måndag: F-klass och 1:an inne idrott. Kom ihåg ombyte, inneskor och duschsaker.
Tisdag: Klass 2-3 ska iväg på bad. Viktigt att alla har med sig busskort, ombyte och duschsaker.
Torsdag: Firar vi Nobel dagen (inbjudan och info kommer)
Fredag: kl:13 ska vi med de barn som är på fritids gå till Vågbro kyrkan och sjunga för några äldre som äter jultallrik.