Då har vi nu gjort vår sista skolvecka för detta år. Helt ofattbart vad fort tiden går!

Den här veckan har sett lite annorlunda ut.
I måndags började vi som vanligt med en lång morgonpromenad, sedan kom barnen in och vi övade igenom lucia sångerna. Efter övningen bjöd vi på pepparkakor, lussekatt, glögg och saft. På eftermiddagen sedan hade vi vårt årliga luciafirande, cirka 100 personer kom och såg och lyssnade på barnen när de lussade. Roligt!
På tisdagen genomförde 2-3:an sin sista simträning. Vi kommer att erbjuda fler timmar under vårterminen till dem som inte når målen. Men mer information kommer vi att skicka ut till dem berörda.
På torsdagen bjöds det på jullunch. Vi dukade långbord, fick besök av tomten och hade en trevlig stund tillsammans. Barnen fick en varsin gåva av tomten: en chockladtomte samt en påse med ett armband i med
bokstäverna JVKD (Jag vill, jag kan, jag duger)

Vi i personalen vill därmed önska er alla God jul och Gott Nytt År!

Skolan börjar igen Måndagen den 11/1 kl:8.00
Första skoldagen har ingen klass idrott!