Vill börja med att hälsa alla hjärtligt välkomna tillbaka efter ett långt jullov. Vi hoppas att alla har kunnat vila upp sig riktigt under dessa veckor och känner sig laddade att genomföra vårterminen.

Innan jullovet delade vi ut enkäter. Vi tackar för de vi fick in och har nu sammanställt dem. Vi kommer att redovisa dem på föräldramötet som vi har torsdagen den 3:e februari kl. 18:00.
En sak som bland annat kom fram var informationen ut till er föräldrar. Vi personal har därför gjort ett gemensamt beslut om att f.o.m nu kommer barnen att ha kontaktböcker där ni får er information. Hur kontaktböckerna ska skötas får man information av respektive lärare. Vi kommer fortfarande lägga ut info här men inte lika mycket.

Vi uppmanar alla att skicka med barnen riktiga kläder att vara ute i, extra kläder samt hjälm så att de kan vara med och leka ute i backen. De åkdon som skolan/fritids står för är stjärtlapp och tefat. Vill de ha madrass får man ta med det hemifrån. Men alla åkdon som tas hemifrån får eleverna ansvara för själva. Vi vuxna som arbetar här går inte och plockar reda på dem.

Då alla i 3:an inte har klarat simningen har vi beslutat att ge dem 5 extra simlektioner, onsdagar efter lunch f.o.m vecka 3. Vi har även beslutat att 2:orna ska följa med så att de klarar simningen snabbare.
Så f.o.m nästa vecka (onsdagar) har 2-3:an 5 simlektioner och ingen idrott på måndagar. Blir det någon ändring gällande detta kommer Annika att informera er om det.

I veckan fick ni hem en lapp om vår friluftsdag 25/1 på Hällmyra. Skicka tillbaka den ifylld senast på måndag 18/1 så vi hinner planera dagen med skjutsar m.m.

En nystart på lössen är här. Kamma era barn varje dag under vecka 3 och schamponera dem direkt om de har!