I onsdags var 2-3:an och simtränade igen. De skötte sig riktigt bra! Annika tillsammans med simtränarna på badhuset har beslutat att alla följer med nästa vecka också och simtränar. Vidare info hur det blir meddelar Annika via kontaktböckerna.

På skolan finns inbjudan uppsatt om föräldramöte torsdagen den 4/2 kl. 18.00

Nu på måndag är vi på Hällmyra (kl. 9-13) hela dagen och åker skidor/pulka och grillar. Kom ihåg kläder efter väder och ett par extra vantar och matsäck. Info om dagen har lärarna skickat hem med barnen i deras plastficka.

Måndagen den 1/2 och 8/2 ska vi till Hällåsen och åka skridskor hela dagen. Mer info om detta kommer barnen att få hem till veckan.

Några från styrelsen och Simon har spolat is till barnen på skolan. Vi hoppas nu på att allt är OK att börja åka på till veckan. Men vi har som regel att ska man åka skridskor måste man ha ordentliga kläder, hjälm och halsskydd. Halsskydd är bestämt då det så enkelt kan ske en olycka när så många kommer att vistas på en sådan liten yta.