I måndags hade vi friluftsdag på Hällmyra. Vi fick en rolig och fin dag gemensamt med en solglimt som värmde. Många barn åkte i pulkabacken men vi hade också några ute i spåret. Till lunch grillade vi korv, drack Festis och avslutade med en frukt. Barnen hade också med sig egna matsäckar som de smaskade på.

Förra veckan hade vi elevrådsmöte som eleverna som medverkade redovisade denna vecka. Många idéer till en utveckling kom upp som Michaela ska ta vidare till styrelsen.

Nu två måndagar i rad, 1/2 och 8/2, ska vi till Hällåsen och åka skridskor. Skoldagen är då mellan kl. 9-12. Vi åker gemensamt dit och hem med buss. Vill någon förälder skjutsa sitt barn måste man meddela fritids i tid då vi gör gruppindelningarna av barnen under helgen. Vi kommer att få lunchen körd till hallen så båda dagarna kommer barnen att få "riktig" mat. Men om de vill kan de ändå ta med en liten matsäck. Kom ihåg busskortet!

Torsdagen den 4:e februari kl.18 är det föräldramöte på skolan. Välkomna!