Simon var runt i alla klasser under tisdagen och eleverna fick då svara på en trivselenkät.
Resultatet visade i det stora hela att eleverna trivdes på skolan. Men en punkt såg vi att vi behövde arbeta vidare med. Så direkt på onsdag morgonen samlades vi alla, elever och personal. Vi pratade om enkäten i det stora hela och sen om punkten som vi ansåg att vi behöver arbeta mer med. Under dagen arbetades det med värdegrunden genom olika övningar och samtal. Även under resten av veckan la lärarna in extra arbete kring ämnet. Detta kommer vi att fortsätta med nu under några veckor.

I torsdags hade vi föräldramöte. Roligt att så många kom!
Vi informerade lite övergripande hur denna termin ser ut, tog upp enkäterna som ni föräldrar svarat på, samt att vi tog upp enkäter som eleverna har svarat på. Berättade hur vi kommer att jobba vidare med trivsel och trygghet. Sen pratade fritids lite om sitt arbete och hur det ser ut just nu där, exempelvis samarbete mellan fritids och skolan. Avslutningsvis informerade styrelsen hur deras arbete sett ut och hur det ser ut framöver, samt att de fick tips/idéer hur de skulle kunna jobba vidare med bland annat att synas mer utåt. Det var en bra dialog med dem som närvarande under hela mötets gång.

Imorgon, måndag, är det dags igen för skridskor. Skolan bjuder på lunch, spagetti och köttfärssås, men vill man får man ta med en liten matsäck också. Något varmt är alltid uppskattat när man är ute och åker. Vi kommer precis som senast att åka buss upp i två grupper. Viktigt att man är på skolan i tid då första gruppen åker 8.17 och andra 8.37.
Skjutsar man upp sitt barn dit direkt till kl. 8.45 måste man meddela skolan/fritids om detta INNAN klockan 8.00 på måndag morgon. Sista gruppen kommer tillbaka till skolan ca. kl. 12.25.

Så här ser denna termin ut (ligger också utlagt på startsidan):

• 19 februari, studiedag

• 4 mars, studiedag (även fritids STÄNGT)

• 7-11 mars, sportlov

• 29 mars - 1 april, påsklov

• 2-4 maj, hälsovecka

• 6 MAJ, KLÄMDAG (SKOLAN STÄNGD)

• 9-13 maj, inskolning nyA förskoleklassEN

• 8 juni klockan 18.00, skolavslutning