I måndags hade vi sista skridskodagen. Både elever och lärare var nöjda! Vi vill tacka alla föräldrar som har skjutsat samt de som har varit med i ishallen.

Som tidigare nämnt arbetar vi just nu lite extra med värdegrund. Denna vecka har vi bl.a. haft en gemensam dag där eleverna har pysslat och arbetat i grupp. Detta kommer vi att fortsätta med under några veckor framöver.

2-3:an åker och simmar sista gången nu på onsdag 17/2. Annika har meddelat vilka som är klar och får stanna kvar på skolan medans de andra åker. De som går i klass 3 och inte klarat simningen kommer Annika att kontakta och göra upp en plan för hur eleven ska klara målen.

Fredagen den 19/2 är det studiedag på skolan. Fritids är öppet som vanligt. De vill veta så snart som möjligt hur det kommer att se ut denna dag (elevernas närvaro) så att de kan boka mat och planera personal efter behov.