Den här veckan var 2-3:an iväg och simmade för sista gången. Alla har utvecklats mycket och gjort framsteg. Annika meddelar er personligen hur det gick. Går man i klass 3 och inte har klarat simningen berättar hon hur vi enklast löser detta så att alla får godkänt i simningen.

På måndag har 2-3:an vanlig idrottslektion, inne. Kom ihåg ombyte, inneskor och duschsaker.

Vi har arbetat vidare med olika värdegrundsarbeten och kommer även fortsätta med det nästa vecka. De har bl.a. arbetat med kroppen (vi ser alla olika ut), skrivit sagor om känslor, samtalat om känslor i olika situationer.

Nästa vecka på torsdag kommer vi ha en dag som vi döpt "Anhörigdag". Då kommer vi att prata om olika familjeförhållanden (kärnfamilj, två familjer = skilda föräldrar, m.m). Barnen kommer att få lyssna på en miniföreläsning, arbeta i grupp och ställa alla de frågor som kommer upp kring ämnet.

Mimmi läser till lärare parallellt som hon jobbar hos oss och nu är det dags för praktik för henne. Hon har tidigare varit 3 veckor på Norrtull och nu ska hon vara hos oss 1 vecka och få gå med Ingegerd. Till veckan kommer hon att finnas med på Ingegerds lektioner, matte och svenska. Simon fortsätter med förskoleklassen under denna vecka.

På måndag kommer alla barnen få en mössa från skolan samt 2 extra per familj. Ha gärna på er den så mycket som möjligt och hjälp oss att göra reklam för vår skola!

Detta veckobrev är publicerat: 2016-02-20