Då har ännu en vecka sprungit iväg från oss och vi går nu in på sista veckan innan vi tar sportlov.

Vi har haft turen med otroligt fint väder denna vecka och barnen har åkt för fullt i pulkbacken vid skolan.
Riktigt roligt att se dem alla leka och ha skoj tillsammans!

I torsdags hade vi en speciell dag på skolan som vi kallade "Anhörigdag". Barnen fick börja med att lyssna på en liten föreläsning om olika familjeförhållanden (kärnfamilj, skilda föräldrar m.m) som Simon höll. Sedan fick de se en kort film om barn som har föräldrar som inte kan finnas där 100% av olika anledningar. De fick sedan sitta i tre grupper och diskutera känslor och tankar som kom upp hos dem. Det blev en bra dag med många fina ord som vi tror och hoppas barnen tar med sig.

På fredagar har klass 3 träslöjd med Pelle och Ingegerd och Majbritt har delat upp restrerande elever i två grupper (tjejer och killar). Tjejerna har pysslat och haft "tjejsnack" och killarna har arbetat flitigt med papier-masché som ska få smycka skolan. När klass 3 är klar med slöjdtimmarna ska de också komma med i grupperna och då kommer de att jobba mer inriktat med kill- och tjejsnack samt med värdegrunden.

OBS!!!!!

Kom ihåg att nästa vecka på fredag 4/3 är det studiedag. Både skolan och fritids är då stängd!
Personalen ska på utbildning i temat ledarskap.

Publicerad 2016-02-27