Veckorna bara springer iväg och nu är det inte långt kvar till sommarlov!

Den här veckan har vi haft en elev från klass 8 på Norrtullskolan hos oss som har praktiserat. Hon har varit både på skolan och på fritids. Vi vill tacka henne för denna vecka!

I måndags började vi me något nytt, varje dag får eleverna en varsin frukt till förmiddagsläsningen. Detta innebär att ni föräldrar inte behöver skicka med era barn frukt till skolan, om ni inte vill.
Vi försöker att variera frukten efter årstid och önskemål. Denna vecka bjöds det på en citrus frukt, äpple och banan. Nästa vecka kommer vi även bjuda på päron.

I tisdags fick vi inkopplat 100mbps internetanslutning via fiber till skolan och fritids. Så nu går det undan!

De flesta av barnen i klass 2-3 säljer majblommor.
Kuriren kom till skolan i tisdags och intervjuade 3 av de som säljer. Kolla in intervjun här:

Kontakta gärna någon av eleverna och stöd dem i detta arbete genom och köpa en blomma!

Idag (fredag) skickade lärarna hem en lapp med kort info vad som gäller på idrotten de resterande veckorna av denna termin. Har ni tappat bort lappen kontakta klassläraren så får ni en ny. Nästa vecka är vi ute, inget ombyte.

Många föräldrar har uppskattat information via kontaktboken istället för via veckobrev. Därför har den prioriterats lite mer under de senaste veckorna. Men f.o.m nästa månad (maj) kommer vi att börja med månadsbrev här på webben som komplement till kontaktboken. Då kommer övergripande info om vad som hänt under föregående månad samt vad som kommer hända under kommande månaden publiceras på hemsidan.