Månadsbrev januari 2017

Jag vill börja med att hälsa er alla välkomna tillbaka till skolan efter ett välförtjänt jullov.

Innan lovet under december månad hade vi ett fint luciafirande i Equmeniakyrkan, tack alla som kom! På torsdagen efteråt hade vi en friluftsdag uppe på Hällåsen med tennis/sagovandring/skridskor och avslutade dagen tillsammans inne på badet. Vi fick en rolig och bra dag tillsammans! Veckan efter bjöd fritids in på glöggmys och barnens egna gjorda pepparkakor vid hämtning. Det var också en lyckad ”tillställning”. Tack alla som kom och tog sig tid att sätta sig 2 minuter.

11 januari öppnade vi dörrarna igen efter 3 veckors jullov. Riktigt roligt att då få träffa alla igen samt att de är roligt att se på barnen att de har fått vilat upp sig riktigt, full fart och mycket energi på lektionerna!

Under denna termin har vi många olika aktiviteter framför oss. Jag ska här nedan försöka ge er alla ”speciella” datum så får ni en vidare information närmare tillfället av respektive klasslärare.

Vårterminen 11 januari – 14 juni:

·         20 januari, friluftsdag

·         26 januari, börjar åk 2-4 med ett musik projekt, 9 tillfällen

·         27 januari, börjar åk 3-4 med syslöjd på fredagar, 9 tillfällen

·         Vecka 5, kommer vi att åka och se på vissa tillställningar som de har under SM-veckan

·         7 februari, börjar åk 1 med bad, 5 tillfällen

·         20 februari, friluftsdag

·         Vecka 10, sportlov

·         Vecka 16, påsklov
Alla barnen slutar då den 13/4 kl: 12.15 efter att de har genomfört den årliga påskjakten.

·         Vecka 21, hälsoveckan

·         26 maj och 5 juni, klämdagar! Både skolan och fritids har stängt dessa dagar.